Around The World

Tag på en virtuel jordomrejse rundt i verdens spændende historie og kulturer!

Around The World – lad verden være jeres legeplads!

Jeres konferencelokale omdannes til en tre-mastet skonnert og jeres hold til en broget besætning, og med en tablet som guide sendes I på en virtuel jordomsejling rundt i verdens spændende historie og særprægede kulturer!

På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver, men for at gå i land, skal koder først knækkes og mysterier skal løses.

Variationen af opgaver udfordrer alle talenter og spænder over geografiske- og landespecifikke spørgsmål såvel som kreative film- og fotoopgaver, musikalske udfordringer og ud-af-boksen tænkning. 

Spillets nøjagtige design bliver tilpasset stedets fysiske rammer og åbner op for, at I kan lade jer rive med af spillets univers og eventyrlige ramme.

Praktisk info:

 • 10-500+ personer
 • 1-2,5 timer / Kan tilpasses
 • Hele landet

  • Nøgleord:

   • Gåder
   • Eventyr
   • Virtuelt
   • Teamudfordringer
   • Samarbejde

   Få inspiration fra vores guides & cases

   Book jeres næste møde med Humanic!

   Book jeres næste møde med Humanic!

   Book jeres næste møde med Humanic! Nu arrangerer vi også møder og konferencer! Med vores nye venues, der blandt andet tæller Spisesalon Bryggen og Planetarium, åbner vi op for endnu en ny verden i Humanic-regi. Vi kalder det for Urban Meetings. Vi vil være et...

   læs mere
   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

   læs mere
   Case: Sommerfest for NNE

   Case: Sommerfest for NNE

   Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

   læs mere
   Case: Teambuilding for Nybolig

   Case: Teambuilding for Nybolig

   Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

   læs mere
   Guide: Hold firmafest på restaurant

   Guide: Hold firmafest på restaurant

   De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
   Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

   læs mere

   PAKKETILBUD!

   HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
   MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

   25.000 KR.