Teambuilding

Vi udbyder en bred vifte af teambuildingkoncepter.
Alle koncepter kan tilpasses i antal personer og varighed efter jeres behov

Mesterkokkene

Mesterkokkene er den ultimative holdudfordring i gastronomi, køkkenevner og samarbejde.
Tre retter skal kreeres, imens uret tikker ned, og kokkene fra restaurant The Fat Pike står klar til at bedømme forret, hovedret og dessert.

15-500+ personer 4 timer Pakhus Bryggen / fleksibelt, kan foregå både inden - og udendørs

Wildlife cooking

Wildlife Cooking er en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de primitive forhold.

15-500+ personer 6 timer Hele landet, foregår udendørs

Dinner in darkness

Alle sanser vil blive sendt på en gastronomisk rejse, når mørket omslutter jer, og der præsenteres en treretters menu, ud over det sædvanlige. Dinner in Darkness er en hybrid imellem mad og teater, vi kalder det en forestilling, hvor sanserne lader lyd, dufte og smage spiller hovedrollerne.

15-120 personer 3,5 timer København, foregår indendørs

Chain reaction

Ved hjælp af en lang række forskellige remedier og materialer, skal holdene i fællesskab bygge en kæmpestor kædereaktion, der til slut skal få en klokke til at ringe. Idéen med Chain Reaction  er at udstille vigtigheden af klar kommunikation og gode samarbejdsevner på tværs af teams og afdelinger.

10-5000+ personer 3,5 timer København, kan foregå både inden - og udendørs

Money Talks

Få pengestakken til at vokse, når I som hold kæmper for at omdanne jeres startkapital til en formue i en række taktiske og underholdende samarbejdsudfordringer. Aktiviteterne stiller krav til både kommunikationsevner, sammenhold, strategisk forståelse og taktiske forhandlinger. Desuden er der løbende byttehandler, væddemål og strategiske alliancer i spil.

10-5000+ personer 1-4 timer København, kan foregå både inden - og udendørs

Team Olympics

Som i det gamle Grækenland har Team Olympics fokus på kampgejsten, sportsånden og ikke mindst resultaterne og æren!
I vil blive udfordret i samarbejde, koncentration og reaktionsevner, og jeres indre konkurrencemenneske bliver i dén grad tirret i kampen om medaljerne! 

10-5000+ personer 1-4 timer København, foregår udendørs

Team Spirit

På en dag, hvor teamwork og holdånd sættes i højsædet, handler det både om at føre eget hold, såvel som hele gruppen, til tops!
Vidensdeling, kommunikation og klare team-aftaler er essentielle, når I dyster om at være det stærkeste team.

10-5000+ personer 1-4 timer København, kan foregå både inden - og udendørs

Pursuit

Pursuit leder jer ud på en spændende og underholdende opgavejagt. Undervejs møder I en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat i spil. 
Pursuit er en anderledes, dynamisk teambuilding-oplevelse, og spillet kan skræddersys til at rumme indhold, som I selv ønsker skal være en del af dagen fx værdier, medarbejdere, konkurrenter, produkter.

10-500+ personer 1-4 timer Fleksibel location, kan foregå indendørs og udendørs

Around The World

I ’Around The World’ bliver jeres konferencelokale omdannet til en tre-mastet skonnert og jeres hold til en broget besætning. Med en tablet som guide sendes I på en virtuel jordomsejling rundt i verdens spændende historie og særprægede kulturer! På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver, men for at gå i land skal koder først knækkes og mysterier løses.

10-500+ personer 1-2,5 timer Fleksibel location, kan foregå indendørs og udendørs

Cruise & Cuisine

Cruise & Cuisine er et teambuildingarrangementet, hvor den gode madoplevelse og den sammenrystende personaleaktivitet smeltes sammen i en sansefuld, lærerig og hyggelig oplevelse af København fra vandsiden.​ Ved bordene skal I smage på nordiske delikatesser i moderne tapas-form. Alle sanser pirres, når havet, byen og maden får lov at gøre indtryk.

10-500+ personer 1-3 timer København, på opvarmet restaurantbåd

History Chase

History Chase er en aktiv og gådefuld Da Vinci-inspireret skattejagt gennem Københavns gamle historie. På turen ledes I forbi fantastiske bygninger og særlige historiske vartegn. Årvågenhed, god hukommelse og taktik er kodeordene i History Chase.

10-500+ personer 2-3,5 timer København, foregår udendørs

Pizzakursus med The Pizza Bro

Pizzakurset er det perfekte event til gruppen, der vil hygge sig og rystes sammen over en læringsfuld seance med plads til grin, god mad og italiensk vin.
På kurset får I opskriften på den gode dej, naturligvis på økologisk mel, og I får teknikken til at kunne lave perfekte runde pizzaer og den helt rigtige pizzasauce.

10-80+ personer 3 timer (kan tilpasses) Pakhus Bryggen, København, foregår indendørs

Skræddersy jeres teambuilding

Uanset hvornår, hvor eller hvordan I ønsker jeres teambuilding, kan vi skræddersy et teambuildingforløb til jer. Sammen med jer udarbejder vi det bedste forløb, som sikrer, at jeres virksomhed er i centrum. Vi står for alt det praktiske, så I kan slå jer løs i aktiviterne.

10-5000+ personer 1-6 timer Hele landet, kan foregå indendørs el. udendørs

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere