Teambuilding

Vi udbyder en bred vifte af teambuildingkoncepter.
Alle koncepter kan tilpasses i antal personer og varighed efter jeres behov

Mesterkokkene

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: En kokkekonkurrence, som man kender det fra TV, dyster holdene i at kreere de bedste, flotteste og mest velsmagende retter. Tidspresset og indgreb i holddynamikken gør Mesterkokkene til den ultimative udfordring i gastronomi, køkkenevner og holdsamarbejde.

DKK 990,- pr. person

Chain reaction

TEAMBUILDING: Byg danmarks største Storm P-maskine! Først skal den tegnes – senere skal den faktisk fungere. Alle hold arbejder sammen, når I skal finde den kreative ingeniør frem og forholdet mellem teori og praksis bliver testet i denne ultimative samarbejdsøvelse.

Fra DKK 250,- pr. person

Money Talks

TEAMBUILDING: I dyster hold mod hold i klassiske og energifyldte teambuilding-aktiviteter. Hvor godt kender du dig selv, og hvor godt kender du din kollega? Og tør du sætte dollars på det? Alt bliver til en konkurrence, når point laves til penge og pengene får lov at avle. Må den tykkeste tegnebog vinde!

Fra DKK 250,- pr. person

Wildlife cooking

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: Naturen er jeres køkken, spisekammer og opskrift, når I dyster, hold mod hold, i udendørs kokkekonkurrence. Ekstra ingredienser er på højkant i små konkurrencer, men den endelige vinder finder I selv.

Fra DKK 500,- pr. person

City Challenge

TEAMBUILDING: Byen er jeres spilleplade, og gaderne er vejen til succes, når holdene i en hæsblæsende konkurrence, guides rundt i byen i et digitalt spil, som mixer virkeligheden omkring os med mulighederne i moderne teknologi.

Fra DKK 250,- pr. person

Dinner in Darkness

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: En sanserejse ud over det sædvanlige. Dinner In Darkness er alt andet end ’bare’ en middag i mørke. Gæsterne tages med på en sansefuld rejse gennem flere scenarier hvor, lyd, lys, totalt mørke, duft og smag er både guides og overraskende rejsefæller.

DKK 990,- pr. person

Around The World

TEAMBUILDING: Kom op af stolen, og dyst i en maritim konkurrence, når jeres konferencelokale forvandles til en tremastet skonnert, og I er besætningen. I testes i jeres samarbejde og strategiske beslutninger i et underholdene teambuilding-spil der tager jer  en tur rundt om jorden.

Fra DKK 250,- pr. person

Escape History

TEAMBUILDING: Escape History er en aktiv og gådefuld Da Vinci-inspireret skattejagt gennem Københavns gamle historie. På turen ledes I forbi fantastiske bygninger og særlige historiske vartegn. Årvågenhed, god hukommelse og taktik er kodeordene i History Chase.

Fra DKK 250,- pr. person

Pizzakursus med The Pizza Bro

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: Lær at lave The Bro’s ægte italienske pizzaer i den brændefyrede ovn på dette socialt orienterede madkursus. På kurset får I opskriften på den gode italienske pizzadej, naturligvis på økologisk mel, og I lærer teknikken I at lave perfekt runde pizzaer. Til sidst spises alle de frembragte pizzaer ved langborde tilhørende gode drikkevarer.

DKK 785,- pr. person

The Maze

TEAMBUILDING: Escape game, som det perfekte afbræk under konferencen eller som kick-off inden jeres firmafest. Uret tikker ned, mens hvert hold skal finde rundt i et spil der sætter samarbejdet på en prøve og hjernecellerne på overarbejde. Med tablets og spilleplade vikles I ind i mysteriet om et nedlagt radioaktivt laboratorium

Fra DKK 250,- pr. person

Time Travellers  

TEAMBUILDING: Nationalmuseets kilometervis af udstillinger danner rammen om en mystisk spil, når de mange rum bliver til hver sin gåde, og hver gåde leder jer længere ind i historien. Gennem de utallige glasmontrer sendes I tilbage i tiden og ud til de fjerneste afkroge af verdens utrolige kulturer.

Fra DKK 250,- pr. person

Skræddersy jeres Teambuilding

Uanset hvornår, hvor eller hvordan I ønsker jeres teambuilding, kan vi skræddersy et teambuildingforløb til jer. Sammen med jer udarbejder vi det bedste forløb, som sikrer, at jeres virksomhed er i centrum. Vi står for alt det praktiske, så I kan slå jer løs i aktiviterne.

Få et uforpligtende tilbud!

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere