Firmafester

Vi skaber firmafester uanset
sæson, form, budget og sted

Sommerfest

Sommerens komme markeres i mange virksomheder med en stor fest, og vi kan hjælpe med hele processen omkring aktiviteter, venue og bespisning. Vi håndterer alle gruppestørrelser og sammensætter programmet ud fra jeres ønsker.

Julefrokost

Julefrokosten er for de fleste virksomheder årets fest! Vi laver julefrokoster i de klassiske setup med sild og snaps, eller som hele aftener på vores restauranter. Vi kan klare alt for jer, det eneste vi ikke kan garantere, er en hvid jul.

Jubilæumsfest

Har jeres virksomhed rundet et skarpt hjørne? Har salget været ekstra godt? Skal en gruppe medarbejdere forkæles lidt ekstra? Lad os iscenesætte det højtidelige og festlige på et af vores venues.

Temafest

Vi kan med egen kreativ afdeling skabe temaer for jeres fester, om det er en sommerfest med god mad eller årets julefrokost med overdådig pynt, er op til jer.
Med Humanic’s egen produktionsafdeling bygger og konstruerer vi usete temaer, der typisk er en kombination af alle vores kompetencer, hvor en fest fx kan indeholde fællesskabsaktiviteter, gastronomi og gerne på et af vores venues.
Vi står for hele processen lige fra den spæde idé, kreativ udvikling, opbygning af tema på venue, oprydning og naturligvis projektledelse hele vejen igennem.

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere