Fest med stjernerne på Planetarium

Humanic overtog i sommer forpagtningen af selskaber på Planetarium, der med sine mange muligheder er en stjerne for dem, som er på udkig efter det sjældne.

Den velkendte, arkitekttegnede bygning ligger på Gl. Kongevej midt i København og kun et par minutters gang fra Vesterport St.

DANMARKS STØRSTE POWERPOINT

Indvendig består Planetarium blandt andet af Kuppelsalen, der dagligt fascinerer sine besøgende med Nordeuropas største kuppellærred. En sal som nu kan danne ramme om jeres næste event eller konference.

Det avancerede projekteringsudstyr leverer Danmarks, måske største, PowerPoint præsentation på det 300 kvadratmeter store lærred, hvor I har også mulighed for at sætte scenen, ved at starte ud med en præsentation af den aktuelle stjernehimmel.

MADE IN SPACE

Planetarium præsenterede sidste år et nyt digitalt udstillingsareal ‘Made in Space’. Et fantastisk rum med masser af interaktive muligheder, som betyder, I nu kan feste mens Big-Bang opstår og omgiver jer, og stjernestøvet på gulvet følger jeres dansetrin. En helt igennem enestående oplevelse.

GASTRONOMI LIGE VED SIDEN AF

Humanics restaurant, Kerne Pavillonen, ligger også i Planetariums lokaler med en fantastisk udsigt over søerne. Det betyder, hvad enten I er til konference eller fest, at I helt ukompliceret kan benytte restaurantens flotte lokaler og køkken.

Alt i alt er der plads til store armbevægelser på Planetarium, som sjældent ses andre steder i København.

Der er plads op til 800 personer på Planetarium

Få et uforpligtende tilbud!

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere