Hold jeres bryllup i København med Humanic

Humanic byder på smukke, rustikke og unikke rammer til jeres bryllup.

 

Bryllup med Humanic

Der er nok at se til, når man skal planlægge et bryllup. Hvem skal med, hvilken bryllupskage skal I have, hvordan skal jeres bryllupsinvitationer se ud, hvem er toastmaster, og hvilken kirke eller rådhus?

Men inden I når så langt, skal I finde det helt rigtige sted at holde jeres bryllupsfest, og der kommer vi ind i billedet. Humanic råder over en lille håndfuld venues i forskellig stil- lige fra det rå og urbane til det ny nordiske med søudsigt.

Humanic har de sidste 15 år beskæftiget sig medarbejderoplevelser lige fra små møder til kæmpe store fester. Og vores tilgang er fuldkommen den samme til at afholde et bryllup. Alt skal fungere og stå knivskarpt.

Overskuelige priser

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge det store bryllupsbudget. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en festpakke, så I kan more jer uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg.

Vores pakkepriser starter på 990 kr. i Spisesalon Bryggen der byder på det intime og lidt “hemmelige” bryllup, og går til 1390 kr. for bryllup på Kerne Pavillonen med eksklusiv søudsigt.

Festlig middag

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort omdrejningspunkt for selve bryllupsfesten. Man sidder længe ved bordet, så maden skal ikke bare være festlig, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Hos os sammensætter I selv jeres bryllupsmenu ud fra vores faste menuer, så der er rig mulighed for at sætte et personligt præg. Har I ønsker, der rækker ud over de faste pakker, finder vi også ud af det og regner på en ny pris til jer.

Humanic’s venues til dit bryllup

Nedenfor kan du se hvilke specifikke venues, vi anbefaler til dit bryllup i København. Vores udbud strækker sig fra rustikt, råt og eksklusivt.
Uanset hvilket sted I vælger, så lover vi, at I får en fantastisk dag i unikke rammer. Det eneste vi ikke kan garantere er godt vejr!

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer – 1390 kr. pr. person.

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer – 990 kr. pr. person.

Kerne Pavillonen

København V

Op til 150 personer – 1390 kr. pr. person.

The Fat Pike

Islands Brygge

Op til 150 gæster – 1190 kr. pr. person.

Få inspiration fra vores guides & cases

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic! Nu arrangerer vi også møder og konferencer! Med vores nye venues, der blandt andet tæller Spisesalon Bryggen og Planetarium, åbner vi op for endnu en ny verden i Humanic-regi. Vi kalder det for Urban Meetings. Vi vil være et...

læs mere
Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

læs mere
Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere

PAKKETILBUD!

HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

25.000 KR.